HMStudio

Je thuis yogastudio

by Olga ten Dam
Je thuis yogastudio

Description

Onze thuistraining zijn niet anders dan een fysieke les in de studio die we gegeven hebben maar je hoeft geen 2 uur uit te trekken om het voor elkaar te krijgen.Tegen de tijd dat je je aankleedt, naar de studio rijdt, een parkeerplek zoekt, de les volgt en alles weer in omgekeerde volgorde doet om naar huis te gaan ... het kost veel tijd.

Een thuistraining hoeft maar 10 minuten per dag te duren om een verschil te maken. En als je wat meer tijd hebt, kun je een les van 20 of 60 minuten doen. Jij mag kiezen.

Dat is precies waarom ik een reeks geleide oefeningen aanbied in Je Thuis Yoga Studio van 10 tot 60 minuten.

Dit programma met yogalessen in studiostijl zal je helpen om sterker te worden. Je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, en misschien vooral een sterkere verbinding en toewijding aan je yogabeoefening ontwikkelen.

De lessen zijn 10-60 minuten Iyengar of Vinyasa flow yoga en worden opgebouwd verschillende niveau’s voor beginnende en gevorderde yoga beoefenaars. Ik zal gedurende vijf weken een keer per week een video les uploaden.

Enjoy!

Lessons

The Coach

HMStudio

Olga ten Dam

Iyengar Yoga Teacher, Pilates teacher & Founder of Happy Motion Studio

Follow

Ervaren en gepassioneerde yogaleraar met meer dan negen jaar leservaring en geavanceerde training in Iyengar methode en Pilates. Toegewijd aan het verstrekken van uitgebreide instructie en counseling aan mijn studenten, terwijl ze hen motiveren om ware innerlijke rust en hun gezondste zelf te vinden. Bekwaam in het maken van krachtige lesplannen die erop gericht zijn elke student te ondersteunen en ten goede te komen. Liefde en respect voortbrengen voor de kunst van yoga/pilates, en alles wat het omvat.

Ratings and Reviews (0)

This Course Includes


24 hours on-demand video
Streaming from mobile and TV
Lifetime access
Certificate of completion
100% money back guarantee

Course Info


Rating: (0)
Caterory: Yoga/Fundamentals
Bookings: 78
Duration: